Ohver

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Tulevikus võib kuritegu kavatsev isik karistuse juba ette ära kanda. Eelkurjategijad saadetakse sunnitööplaneetidele, kus võimalused ellu jääda on ääretult väikesed. Kuid siis saabuvad Maale tagasi kaks karistuse avansina ära kandnud meest ... (William Tenn, Karistus avansiks)

Kõrgel mäenõlval elab eraklanna. Tema ellu on jätnud jälje mitmed mehed, kes vananesid ja surid, kuid naine jäi endiselt nooreks ... (Sakyô Komatsu, Bikuni surm)

Autor on üks militaarulme korüfeedest, kelle tuntuim sari räägib kosmoseadmiral Honor Harringtonist ja tema puukassist Nimitzist. Kogumikku võetud loost selgub, kuidas algas inimeste tutvus puukassidega. (David Weber, Imeilus sõprus)

Punktown on Maa kauge koloonia, mille karmis ja ängistavas maailmas elab kõrvuti sadu mõistusega rasse. Seal arenevadki kahe valitud loo põnevad sündmused. (Jeffrey Thomas, Ohver ja Valusate mälestuste arhiiv)

Tema pea eest on välja pandud kolossaalne summa, mille taotlejatest pole puudust. Kunagi ammu oli ta olnud kohtunik, kuid keegi ei mäleta enam, millise eksimuse ta oma ametis oli teinud. Aga inimjaht käib ... (Marina ja Sergei Djatšenko, Kohtunik)

Kaliif al-Mahdi (valitses aastatel 775 kuni 785) kahe poja võimuvõitluse ulmeline lahendus. (Tapani Tolonen, Siharzad)

Iga ulmekogumik üksnes võidab, kui selles on lugusid libahuntidest, vampiiridest või zombidest. Seda suunda esindab siin Reetta Vuokko-Syrjänen’i jutt Punane kui lumi, valge kui patt, must kui mu süda.


Toode on läbimüüdud!