Õnnelik raha

0 viiest
Hinda
Tarne 1-3 tööpäeva
24,65 €
Tavahind: 25,95 €
Saadavus kauplustes
Rahaga rahu tegemine Jaapani moodi.

SEDASAMA, MIDA MARIE KONDO RAAMAT „JAAPANI KORRASTUSKUNST. KORRASTAMISE ELUMUUTEV VÄGI” TEGI TEIE KODUGA, TEEB KEN HONDA RAAMAT „ÕNNELIK RAHA” TEIE RAHAKOTIGA.

Jaapani menukaim enesearengu õpetaja Ken Honda teab, et kiirelt rikastudes õnnelikuks ei saa. Liiga sageli on raha hirmu, stressi ja viha allikas, lõhkudes suhteid ja hävitades isegi elusid. Meile meeldib mõelda, et raha on lihtsalt number või tükk paberit, kuid see on midagi palju enamat. Rahal on võime panna inimesi naeratama, raha olemus muutub, kui seda kasutada teatud tundega, ja selles peituv energia mõjutab lisaks meile ka neid, kes on meie ümber.

Ehkki Ken Hondat nimetatakse sageli rahaguruks, ei ole ta viimase aastakümne jooksul keskendunud mitte eeskätt sellele, et aidata inimestel rohkem raha teenida, vaid püüdnud eelkõige aidata neil üles leida juba nende käsutuses olevad vahendid, mille abil muuta oma elu ja suhet rahaga. Praktilises ja lihtsas keeles kirjutatud raamatus selgitab zen-miljonär meile nüüd, kuidas saavutada rahaasjades meelerahu.

Raamatust saate teada, kuidas suhtuda rahasse kui teretulnud külalisse, lubades sellel tulla ja minna väärikalt ja tundmata ise pahameelt; mis on rahatunnetus ja kuidas seda parandada; mis on nappuse müüt ja kuidas nautida ka raha väljaandmist, mitte ainult vastuvõtmist.

See raamat ei ole mõeldud teie parandamiseks, sest, nagu Ken Honda ütleb, te ei ole katki!
Tarne 1-3 tööpäeva
24,65 €
Tavahind: 25,95 €
Saadavus kauplustes