Otse lehe sisu juurde

Peekoni 50 krõbedat varjundit

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Lia Virkus, Britt Paju
Peekonit, seda patuselt rammusat sealihatükki kardetakse, kuid samal ajal ka armastatakse, kuna see maitseb nii hõrgult. Läbikasvanud peekonist valmistatud roog saab mahlane ja lausa sulab suus. Õnneks sulab praadimisel ja küpsetamisel peekonist välja ka suurem osa kardetud rasvast ja valmistoit polegi alati nii rasvarohke. Autorid on kogunud raamatusse 50 maitsvat peekonirooga, mille seas on suupisteampse, salateid, grill-, paja- ja vormiroogasid, toitvaid hommikusööke ning toekaid pearoogi. Järjest enam kasutatakse peekonit ka magustoitudes. Siit leiate näiteks peekonit ja viskit sisaldava šokolaadikoogi, astelpaju-brüleekreemi, milles on lisaks karamellist peekonit ja peekoniga maapähklivõi-šokolaadiküpsised. Proovige järele!

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0742605
    Ilmumisaasta
    2016
    Mõõdud
    240x170
    Leheküljed
    136
    Ribakood
    9789949392605
    Keel
    Lisamise aeg
    08.12.2016
    ISBN
    9789949392605

    Kategooria Top 10

    Viimati vaadatud