Rasedus

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Raamatus "Rasedus" kirjeldatakse rasedust, sünnitust ja lapsevanemaks saamist igast võimalikust aspektist. Ehkki see ei suuda asendada arstide teadmisi ja hoolitsust, annab see nõu, selgitab, jagab kasulikke soovitusi ja vastab paljudele sellistele küsimustele, mille esitamise peale te pole tulnud. Raamatus on ka elusuuruses illustratsioonid, värvilised fotod ja kolmemõõtmelised pildid, kus on näha teie lapse areng nädalate kaupa. Lahtivolditavad leheküljed annavad lühiülevaate sellest, mida igal trimestril oodata.
Toitumist, trenni ja hea tervise säilitamist puudutavad ülevaatlikud lõigud aitavad teil oma tervist hoida ja lapse sünniks paremini valmistuda. Samuti antakse emotsionaalsest vaatepunktist nõu nii teile kui ka teie partnerile. Kui laps on sündinud, saate lugeda, kuidas enda eest hoolitseda ja kuidas vastsündinuga suhelda, teda toita, vannitada, tal mähkmeid vahetada, teda riidesse panna ja süles hoida.
Kaks põhjalikku peatükki seletavad lahti analüüsid ja protseduurid, mida te võite raseduse ajal paluda teha ning nende haiguste ja probleemide ravi, mis võivad mõjutada teid või teie last.
Ennekõike on "Rasedus" mõeldud selleks, et te oleksite positiivselt häälestatud, sest see on eduka sünnituse juures kõige olulisema. Teadmiste ja mõistmiste toel võite rasedusele ja lapsevanemaks saamisele enesekindlamalt vastu astuda.
Kordustrükk
Toode on läbimüüdud!