Смотреть

Elon Musk

0 из 5
Оценить
Доставка 1-3 рабочих дня
35,10 €
Обычная цена: 36,95 €
Наличие в магазинах
Steve Jobsi ja teiste müügiedetabelitesse jõudnud elulugude autor on kirjutanud hämmastavalt intiimse raamatu meie ajastu kõige põnevamast ja vastuolulisemast uuendajast –- reegleid eiravast visionäärist, kes aitas juhtida maailma elektriautode, eraviisilise kosmoseuurimise ning tehisintellekti ajastusse.

Lapsena Lõuna-Aafrikas koolis käies oli Elon Musk pideva ja jõhkra koolikiusamise ohver. Ühel päeval lükkas poistekamp ta betoontrepist alla ja tema peksmise tagajärjel paistetanud nägu meenutas toorest lihatükki. Elon veetis terve nädala haiglas. Kuid füüsilised armid olid väikesed võrreldes emotsionaalsetega, mida kiusajatele lisaks tekitas tema enda insenerist ja mässajast isa.

Selle kõige tulemusena kujunes Elon tugevaks, kuid haavatavaks mehepojaks kalduvusega äkilistele tujukõikumistele, millega kaasneb kõrge riskitaluvus, draamakirg, eepiline missioonitunne ning lausa maniakaalne intensiivsus, mis on kohati külm ja hävitav.

Musk rääkis kahetsusväärsest kirest draamasid tekitada. „Mul on vaja oma mõttemaailm saada välja kriisirežiimist, milles see on olnud umbes neliteist aastat, võib isegi öelda, et suurema osa minu elust,” ütles ta.

Kahe aasta jooksul jälgis Isaacson Muski, osales tema ärikohtumistel, jalutas temaga koos tehastes ja veetis tunde nii teda, tema perekonda, sõpru, kaastöötajaid kui ka oponente intervjueerides. Tulemuseks on hämmastavaid võidu- ja tormilugusid tulvil paljastus, mis käsitleb muuhulgas küsimust: kas deemonid, mis käivitavad Muski, on samad, mis viivad innovatsiooni ja progressini?
Доставка 1-3 рабочих дня
35,10 €
Обычная цена: 36,95 €
Наличие в магазинах