IDEE 1/2017

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Interjöör 2017!
Seekordne kevadine ja ilusaid interjööre täis IDEE ilmub käsikäes messiga INTRERJÖÖR 2017.
IDEE lehekülgedel anname täieliku ülevaate, mida aprilli kevadistel päevadel asetleidval messil näeb ning kuulda ja oma käega katsuda saab. Ajakirjaga on kaasas messi täielik ajakava ja kaart. Loomulikult saab väga täpse ülevaate, mida ja miks peaks messil külastama ja vaatama.
Sellest kõigest lähtuvalt on IDEE sedapuhku võtnud luubi alla ka ühe kindla sisearhitektibüroo tööd ja tegemised ning kajastab seeläbi suisa kolme noorte ja tegusate naiste käe all valminud objekti. Väljavalituks on seekord arhitektuuribüroo Ace of Space, mis annab uudsuse ja säraga edasi oma novaatorlikke ja põnevaid ideid. Ace of Space omanik Ines Haak räägib detailselt, kuidas saab alguse kliendi ja looja vaheline koostöö ning mida on vaja selleks, et kõik tuleks välja täpselt selline nagu soovitakse. Ilmselgelt on pärast nende lugude lugemist igale lapselegi selge, et sisearhitekt ei pane tuppa pelgalt ilusaid asju, vaid teeb ka palju muud praktilist. Käime ära Ace of Space loodud kahes korteris ning külastame nende tehtud restorani PULL.
Kõige selle kõrval on, nagu ikka, ka palju muud põnevat – muuhulgas kerge põige kodumaise disainiloo telgitagustesse ning väike meresõit uuel kruiisilaeval Megastar.

Dagmar Reinolt
Peatoimetaja

Товар распродан!