Перейти к содержимому

Meie magusameistrid ehk šokolaad südamest

Publisher
Hedda Peet
Author
Hedda Peet
Editor
Margot Visnap
Eestis on šokolaadi ja kompvekke tehtud üle saja aasta. Lisaks Tallinnale ja Tartule valmistati maiust kuni aastani 1940 ka väikelinnades, alevites ja külapoodides. Magusameistreid oli mitmest rahvusest, alates eestlastest ja lõpetades kreeklaste ja hiinlastega. Maiustuste sortiment oli suur ja seda ekspordite edukalt nii Euroopa riikidesse, Lõuna- ja Põhja-Ameerikasse, Aafrikasse kui ka Aasiasse. Tänagi võib üle Eesti leida magusatootjaid, kes valmistavad imelisi kompvekke ja šokolaade. Nautige nii maiust kui meie magusameistrite lugusid! Mõnel on need veidi mõrkjad, aga enamikel ikka magusad ja head.
    Доставка 7 рабочих дней

      Специальная цена :23,99 €-23%

      Цена:31,05 €

      Делиться

      Спецификация

      SKU
      50093577
      Publisher
      Published At
      2018
      Dimensions
      270x210
      Pages
      256
      EAN
      9789949963577
      Designer

      Популярные товары

      Samalt autorilt