Перейти к содержимому

Parimad palad valgest kalast

Publisher
Hea Lugu
Author
Pille Enden
Editor
Tiina Lebane
Valge kala mõiste alla mahub õige palju kalu meilt ja mujalt, nii suuremaid kui ka väikseimaid. Näiteks koduvetest tuttavad räim ja heeringas, ahven ja haug, koha ja siig, aga ka mujalt pärit kalad, nagu paltus või klaarsäga. Enamikus roogades ei peagi kasutama just konkreetset kala, vaid võib lähtuda käesolevast püügihooajast või maitse-eelistusest. Valge kala on ütlemata õrn ja hõrk ega vaja erilisi kokkamisvõtteid või maitseaineid. Kala valmib kiiresti, mistõttu kõige enam tuleb tähelepanu pöörata hoopis sellele, et seda mitte üle küpsetada ega üle maitsestada. Valge kala sobib nii argi- kui ka peolauale ja raamatus ongi retsepte mõlemaks puhuks. Leiad siit näiteks värvilise õrnsoolasiia, rohelise ahjukala, koduahju suitsukala, vermutikastmes kala, krõbedate kalaampsude, hõrkude kalakotlettide ja veel paljude teiste kalatoitude õpetused.
    Доставка 1-3 рабочих дня
    Последние товары в наличии

      Цена:17,95 €

      Делиться

      Спецификация

      SKU
      49542321
      Publisher
      Published At
      2022
      Dimensions
      200x165
      Pages
      64
      EAN
      9789916702321

      Популярные товары

      Samalt autorilt

      Недавно просмотренные