Перейти к содержимому

Praktiline kulinaaria + CD

Publisher
Argo
Author
Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits
Käsiraamatusse on koondatud arvukalt retsepte, mis on testitud ja töökindlad, sobides kasutamiseks nii õppe- kui ka professionaalsetes köökides. Lisaks olulised teadmised tööturvalisusest, esmaabist õnnetusjuhtumite korral, köögitöövahenditest ja köögitöö korraldamisest. Raamat sisaldab hulgaliselt harjutusülesandeid ja kordamisküsimusi, praktilisi näpunäiteid toiduainete mõõtmiseks ja maitseainete kasutamiseks toiduvalmistamisel. Lisatud on abitabelid roavalmistamise lihtsustamiseks, roogade register retseptide kogu kasutamise hõlbustamiseks. Raamat on mõeldud kasutamiseks toitlustuse, teeninduse ja hotelliala õppijatele, nende alade täiend- ja ümberõppijatele, samuti toitlustusettevõtete, majutus- ja maaturismiettevõtete töötajatele. Õppeprotsessis annab parima tulemuse “Praktilise kulinaaria" kasutamine koos õpikuga “Kulinaaria" (koostaja Sirje Rekkor).

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    0168006
    Publisher
    Published At
    2007
    Pages
    384
    EAN
    9789949438006
    Created At (custom)
    22.08.2007

    Популярные товары