Перейти к содержимому

Toiduvalmistamine suurköögis

Publisher
Kirjastus Argo
Author
Sirje Rekkor, Anne Kersna ,Maire Merits, Indrek Kivisalu
Illustrator
Marge Pent
Editor
Luule Treufeld
Õpik annab teavet suurköögi töökorraldusest, seadmete ja töövahendite käsitsemisest, menüüde koostamise põhimõtetest, tervislikust toitumisest, suurköögitöö planeerimisest, toidu- ja isikliku hügieeni nõuetest. Samuti käsitletakse kalkuleerimise ja laomajanduse põhimõtteid, roogade serveerimist ja klientide teenindamist. Iga peatüki juures on õppeülesanded õppematerjali kordamiseks ja kinnistamiseks. Raamat sisaldab ligi 100 suurköökides tarvitusel olevat retsepti.

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    0166153
    Published At
    2010
    Dimensions
    210x270
    Pages
    270
    EAN
    9789949466153
    Created At (custom)
    03.12.2010
    Illustrator

    Популярные товары