XboxOne Grand Theft Auto V Premium Edition (GTA 5)

0 из 5
Оценить
Доставка 7 рабочих дней
31,30 €
Обычная цена: 32,95 €
Наличие в магазинах
Premium Edition sisaldab põhimängu, GTA Online´i, Criminal Enterprise Starter pakki ja lisaks veel $1,000,000 kulutamiseks GTA Online´s.

Rockstar Northi loodud GTA V on avatud maailmaga seiklusmärul, mis leiab aset Los Angelesest inspireeritud Los Santose linnas. See fenomenaalse sarja viieteistkümnes osa paneb aluse GTA viiendale ajastule ning lubab üllatada järjekordsete uuendustega, sealhulgas detailsema graafika ja uute peategelasega.

Los Santos – päikselõõsas lõsutav suurlinn, mida kunagi terves Läänemaailmas kadestati, näeb suurt vaeva, et majanduslikult ebakindlatel aegadel ots otsaga kokku tulla. Linna kunagine sära on tuhmunud. Kõige selle varjus proovivad aga kolm täiesti erinevat kurjategijat koos oma tulevikuõnne. Nendeks on: Franklin, kunagine tänavagängster, kes otsib reaalseid võimalusi suurt raha teenida; Michael, endine professionaalne petis, kelle elu pärast ameti mahapanekut pole sugugi nii roosiline, kui loodetud; ja Trevor, vägivaldne maniakk, keda motiveerivad odav narkolaks ning järgmine rahaskoor. Olles saatuse poolt nurka aetud riskeerivad nad ridamisi hulljulgeid ja ohtlikke rööve sooritades absoluutselt kõigega. Ent õnnestumise korral ootaks neid ka muretu elu kuni surmani.
Доставка 7 рабочих дней
31,30 €
Обычная цена: 32,95 €
Наличие в магазинах