Otse lehe sisu juurde

Toit loodusest

Tervislikke toidutaimi õuelt, niidult ja metsast

Kirjastus
Varrak
Autor
Sinikka Piippo
Tõlkinud
Toomas Tallo
Toimetanud
Eda Posti
Söögiks, raviks või toidu maitsestamiseks kõlblikke taimi on põhjamaa looduses sadu liike. Kultuurtaimedega võrreldes on neis rohkem tervislikke toimeaineid. Raamatus räägitakse üksikasjalikult, mida looduslikes toidutaimedes sisalduvaist toimeaineist teatakse ja kuidas need meie tervist mõjutavad. Seda aspekti ei ole teistes loodustoidutaimi käsitlevais raamatuis nii põhjalikult käsitletud. Lisaks uurimustulemuste ja toimeainete tutvustamisele käsitletakse ka taimede kogumist, säilitamist, kasutamist ja ravitoimet. Sinikka Piippo on Helsingi ülikooli botaanikaprofessor. Samalt autorilt on eesti keeles varem  ilmunud „Meelte ja tunnete taimed” (2007), „Taimede varjatud vägi” (2011) ja „Meele ja mõistuse toidud” (2016). 

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0300967
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2017
    Mõõdud
    240x168
    Leheküljed
    256
    Ribakood
    9789985340967
    Keel
    Tõlkinud
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt