Toitlustusteenindus. Praktiline kulinaaria

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Õppevahend on mõeldud kasutamiseks toitlustus-, teenindus- ja hotellieriala õppijatele, nende alade täiend- ja ümberõppijatele, samuti toitlustusfirmade ja hotellide köögitöötajatele. Õpik on vastavuses EV Haridusministeeriumi kokkade koolituse riikliku õppekavaga. Õpikusse on koondatud köögitöös olulised teadmised tööturvalisusest, esmaabist õnnetusjuhtumite korral, köögitöövahenditest ja köögitöö korraldamisest. Samas on ka praktilisi näpunäiteid toiduainete kaalumiseks ja maitseainete kasutamiseks toidu valmistamisel. Õpik sisaldab retsepte puljongite, kastmete, suppide, köögiviljalisandite ja -roogade, putrude, pastatoitude, kohupiima- ja munaroogade, liha- ja kalaroogade, magusroogade ning küpsetiste valmistamiseks.
Toode on läbimüüdud!