Detsembris ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord tutvume raamatuga "Õuduste kool". Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

02.12 kell 12.00 Solarise Apollo
02.12 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo
02.12 kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollo


Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat "Õuduste kool"DVD Paddingtoni seiklused ja DVD Väike nõid Lilli: Draakon ja võluraamat.






Solarise Apollos loeme üheskoos armast ja krutskeid täis lasteraamatut "Õuduste kool". Laulame, mängime lõbusaid mänge, värvime ägedate Maped ColorPeps guaššidega ning meisterdame mt teipidega jõulutöötoas.

 

 



Pärnu Keskuse Apollos loeme üheskoos armast ja krutskeid täis lasteraamatut "Õuduste kool". Külla tuleb vahva tegelaskuju, kellega koos mängime mänge, meisterdame, joonistame ning räägime algavast advendiajast.

 

 


 


Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme üheskoos armast ja krutskeid täis lasteraamatut "Õuduste kool". Mängime lauamänge, tutvume teraapiakoertega, proovime alustatud lugu lõpuni jutustada ning meisterdame algavaks jõuluajaks ingli.

 


 

Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!