Otse lehe sisu juurde

Allergia & toit

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Kaja Julge, Maire Vasar
Toimetanud
Eva Mere, Lia Virkus
Raamatust leiate vastused küsimustele- Kellel ja miks tekib toiduallergia?- Mil viisil seda diagnoositakse ja ravitakse?- Kuidas koostada toiduallergiaga lapse menüüd?- Milliste vahenditega hooldada kahjustatud nahka? Lisaks teooriale sisaldab raamat ligi 200 retsepti, mille järgi teha süüa allergiahaigele lapsele või katta perele tervislik toidulaud.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    3002160
    Ilmumisaasta
    2004
    Mõõdud
    165x200
    Leheküljed
    112
    Ribakood
    9771406216067
    Lisamise aeg
    09.04.2004
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Muud sama seeria tooted

    Viimati vaadatud