Otse lehe sisu juurde

Eesti Rahvustoidud. Traditional Estonian Cooking

Kirjastus
Tulip OÜ
Autor
Margit Mikk-Sokk, Ragnar Sokk
Unustamatud hetked hea toiduga on elamused, mis jäävad meiega kogu eluks. Maailmas rännates kogeme me uusi, eksootilisi maitseid, kuid koju jõudes tõdeme taas, et ei ole midagi paremat kodusest Eesti köögist. Milline on õige eesti maitse? Proovi järele, kuidas maitseb sumedal suveõhtul ritsikate laulu saatel värske kartul soola, tilli ja sulavõiga või käredal talveajal seapraad hapukapsaga või verivorst pohlamoosiga. Selles raamatus on Eesti rahvusköögi kullafondi parimad palad. Need, mida tegid meie emad, vanaemad, vanavanaemad ja mida tänaseni palavalt armastatakse. Need on toidud, mis sulavad suus, teevad terveks ja õnnelikuks. Neis on mälestused lapsepõlvest, kodusoojusest, hea toidu naudingutest, pere koosolemise rõõmust.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    45375327
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2019
    Mõõdud
    170x240
    Leheküljed
    128
    Ribakood
    9789949735327
    Keel

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt