Keemia töövihik 9.klassile

0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
„Keemia töövihik 9. klassile“ järgib uue ainekava õppesisu teemasid ja alateemade järjestust. Kuna põhikooli uus ainekava erineb õppesisu osas varem kehtinust vähe, siis saab töövihikut kasutada paralleelselt nii uute kui ka vanade õpikutega.
Õppevahend jätkab 8. klassi töövihikust juba tuttavaks saanud stiili. Iga alateema sisaldab eri tüüpi ja erineva eesmärgistusega ülesandeid, õpilaskatsete juhendeid, küsimusi näitkatsete kohta ja IKT kasutamisele suunavad ülesandeid. Lisaks ülesannetele on töövihikusse koondatud ka tähtsaimad mõisted, reeglid, valemid ja näpunäited reaktsioonivõrrandite koostamiseks.
Esimeses peatükis korratakse ühes uue materjali omandamisega ka 8. Klassi õppematerjali. Kuna 9. klassi keemiakursuse põhirõhk on argielu ja – loodusega seotud teemadel, siis sisaldab ka töövihik rohkem vastavaid ülesandeid. Süsinikuühendite teema juures on toodud mitmeid artikleid, mis suunavad õpilasi koguma ja analüüsima teavet igapäevastest publitsistlikest tekstidest ja tarbetekstidest. Paljud ülesanded arendavad üldpädevusi, arendavad funktsionaalse lugemise oskust ja erineval kujul esitatud info kasutamise oskust. Töövihiku lõpus on ülesanded põhikooli keemiaõpingute kordamiseks.
Product is sold out!