Öine vahetus

0 out of 5
Rate this
Delivery 1-3 workdays
21,80 €
Regular price: 22,95 €
Availability in stores
New York Timesi bestsellerite autor tutvustab Renée Ballardit, innukat noort naisuurijat, kes näeb vaeva, et end tõestada Los Angelese politseis karmil ametipostil… öises vahetuses.

„Öine vahetus“ on Michael Connelly pinget pakkuva krimisarja esimene osa, mis tutvustab noort innukat Los Angelese naisuurijat Renée Ballardit. Kolleegide seas hinnatud uurija Ballard kaotab oma positsiooni, kui ta esitab leitnant Olivase vastu seksuaalse ahistamise kaebuse, mille tagajärjel määratakse naine jaoskonnas põlatud öise vahetuse uurija kohale. Seal alustab ta paljude juhtumite uurimist, kuid ei lõpeta ühtegi, sest peab need igal hommikul üle andma päevase vahetuse uurijatele.

Ühel ööl satub Ballard aga kahe juhtumi otsa, mida ta tahab tingimata ise uurida: parklasse on maha jäetud jõhkralt läbipekstud prostituudi laip ja ööklubi tulistamises sureb nooruke ettekandja. Allumata korraldustele ja eirates oma paarilise käsku, töötab naine mõlema juhtumiga ka päevasel ajal. Need viivad teda lähemale tema enda deemonitele ja põhjustele, miks ta ei loobu oma tööst hoolimata takistustest, mida politseijaoskond tema teele paiskab.

„Kõige silmapaistvam tänapäeva Ameerika krimikirjanik.“ – Mirror

„Selle žanri meister.” – Stephen King
Delivery 1-3 workdays
21,80 €
Regular price: 22,95 €
Availability in stores