Rikkaks saamise Õpik. Neljas täiendatud trükk

0 out of 5
Rate this
Delivery 1-3 workdays
29,40 €
Regular price: 30,95 €
Availability in stores
Tänaseks on RSÕ Eesti enimmüüdud majandusraamat, kokku on selle soetanud endale juba enam kui 35 000 lugejat!

Võrreldes vanema versiooniga leiad siit minu kogemustel täiendatud näiteid, soovitusi ja ideid rahalise vabaduse saavutamiseks. Lisatud on ka päevakohaseid teemasid, näiteks maksu-uuendused, kogemused turgude kõikumisest, uuendatud intervjuud ning krüptovaluutad. Raamatus on rohkem pandud fookust eesmärkidele ja unistamisele ning juttu tuleb ka enesedistsipliinist. Raha on elus küll tähtis, kuid kaugeltki mitte kõige tähtsam. Sellest ka veidi laiem fookus.
Olen uuendanud ka kõik andmed ja näited 2023. aasta teise poole seisuga. Nii on selle raamatu näol tegemist justkui iPhone’i uue mudeliga – lugemiseks kõlbab kindlasti ka 2018. aasta versioon, kuid parima kasutusmugavuse huvides tasuks eelistada 2023. aasta mudelit. Ja vana raamat kingi kellelegi, kes ise seda endale lubada ei saaks!
Soovin, et leiaksid siit raamatust inspiratsiooni ja julgust pealehakkamiseks, et panna ka oma raha enda jaoks tööle. Tähtis ei olegi, kas alustad kümne, saja või tuhande euroga. Tähtis on omandada head harjumused ja olla järjekindel, sest summad lähevad ajapikku suuremaks ja kooliraha vigade eest järjest kallimaks. Ning aega enam tagasi ei saa!"
Delivery 1-3 workdays
29,40 €
Regular price: 30,95 €
Availability in stores