Arillis ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse, Viljandi Uku Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord loeme raamatut "Paul ja paps. Lood ettelugemiseks" . Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

2.04 kell 11.00 Solarise Apollo
09.04 kell 12.00 Viljandi Uku Keskuse Apollo
09.04 kell 12.00 Pärnu Keskuse Apollo
09.04 kell 13.00 Tartu Lõunakeskuse Apollo

Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat
"Paul ja paps. Lood ettelugemiseks", DVD Väike Prints ja DVD Lumekuninganna 2.



Solarise Apollos loeme raamatut "Paul ja paps. Lood ettelugemiseks", millele järgneb viktoriin. Seekord tutvustab Tomson Lasteklubis uut robotputukat ja ehitab lastega HexBug Nano V2 rada. Jonistame Maped GraphPeps tintpliiatsitega mustreid ning kaunistame mt teipidega laste poolt tehtud joonistusi. Juhendab Vunder Skizze Stuudio. Iga Lasteklubis osaleja saab Yum Earth Organics pulgakommi, mis on valmistatud naturaalsest puuviljamahlast.

 



Pärnu Keskuse Apollos loeme raamatut "Paul ja paps. Lood ettelugemiseks", millele järgneb viktoriin. Lasteklubis mängime mänge, selgitame välja aprilli lennukiviskevõistluse parimad ja teeme palju muud toredat.

 



Viljandi Uku Keskuse Apollos
loeme raamatut "Paul ja paps. Lood ettelugemiseks", millele järgneb viktoriin. Seekord tuleb külla Väike nõid. Teeme koos ühe laheda muinasjutu koos piltide ja tekstiga ning voldime midagi lahedat.

 



Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme raamatut "Paul ja paps. Lood ettelugemiseks", millele järgneb viktoriin. Lapsed saavad endale meisterdada kas lihtsama või keerulisema lauamängu. Aset leiab kiiruse peale puslede kokku panemise miniturniir.


Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!