Aprillis ootame kõiki lapsi Tallinna Solaris Keskuse, Pärnu Keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Apollosse! Lasteklubis loeme raamatut, meisterdame, mängime ja kohtume põnevate külalistega. Seekord tutvume raamatuga "Sipelgahapu. Looduse lood ja pärimused". Klubi päeval on raamatu hind -20%.


Ajakava:

7.04.2018 kell 12.00 Solarise Apollo
7.04.2018 kell 13.00 Lõunakeskuse Apollo
7.04.2018 kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollo


Tublimatele osalejatele on auhindadeks raamat "Sipelgahapu. Looduse lood ja pärimused"DVD Trollid ja DVD Prääksud.





Solarise Apollos loeme üheskoos arendavat lasteraamatut "Sipelgahapu. Looduse lood ja pärimused". Külla tulevad noorkotkad ja kodutütred, kes jagavad nippe, kuidas looduses edukalt hakkama saada! Lisaks laulame, mängime lõbusaid mänge ning meisterdame TULIP värvidega kevadised aknakaunistused.

 

 



Pärnu Keskuse Apollos loeme üheskoos arendavat lasteraamatut "Sipelgahapu. Looduse lood ja pärimused". Külla tulevad noorkotkad ja kodutütred, kes jagavad nippe, kuidas looduses edukalt hakkama saada! Lisaks mängime koos Pipiga mänge, meisterdame ning joonistame naljakaid pilte.

 

 


 


Tartu Lõunakeskuse Apollos loeme üheskoos arendavat lasteraamatut “Sipelgahapu. Looduse lood ja pärimused“. Külla tulevad noorkotkad ja kodutütred, kes jagavad nippe, kuidas looduses edukalt hakkama saada! Lisaks mängime ja meisterdame midagi põnevat!

 


 

Vaata ka möödunud hooaja Lasteklubi pildigaleriid Facebookis

T
utvu ka Apollo e-poe lastekirjanduse valikuga!