Otse lehe sisu juurde

Hernes aias ja köögis

Kirjastus
Maalehe Raamat
Autor
Maia Raudseping, Saima Kalev, Toivo Niiberg
Herne kasutusala on lai - valmimata teri tarvitatakse rohelise hernena nii värskelt kui konserveeritult; kuivatatud teri toiduks, söödaks ja toiduaine- ning keemiatööstuses; vahekultuurina mullaviljakuse tõstmiseks jne. Käesolevas raamatus kirjeldatakse nii aedhernest kui ka põldhernest ning kasutuse poolest sarnaseid kultuure nagu lääts ja kikerhernes. Kirjeldatud on nii Eestis aretatud sorte kui ka osa välismaiseid, mida meil kasvatatakse.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0640890
    Ilmumisaasta
    2000
    Mõõdud
    145 x 210
    Leheküljed
    112
    Ribakood
    9789985640890
    Lisamise aeg
    01.01.2001
    ISBN
    9985640896

    Kategooria Top 10