Otse lehe sisu juurde

Jogurt, kohupiim ja juust

Kirjastus
Sinisukk
Autor
Cosima Bellersen Quirini
Tõlkinud
Kerstti Kittus
Toimetanud
Kaiti Lindret, Konsultant Reet Ruuto
Teil on kõrini tundmatut päritolu E-dest, emulgaatoritest ja „looduslikest“ lõhna- ja värvainetest, mis toidu ometi kärtsoranžiks ja kilomeetri pealt haistetavaks suudab muuta? Meil igatahes on. Teada on, et kui tahad, et miski oleks tehtud tõeliselt hästi, tee see asi ise ära. See kehtib ka jogurti ja juustu kohta. Lihtsast värskest maitsestamata jogurtist kuni toekalt vürtsise Vahemere stiilis juustuni välja. Tuleb tunnistada, et jogurti ja juustu valmistamine on pisut keerulisem kui trips-traps-trull, kuid mida kauem tehtud kaunikene, seda maitsvam kaunikene!
    Tarne 7 tööpäeva

      Hind:15,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      0818776
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2012
      Mõõdud
      170x235
      Leheküljed
      148
      Ribakood
      9789949148776

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt