Otse lehe sisu juurde

Kulinaaria

Kirjastus
Argo
Autor
Sirje Rekkor
Õpiku neljas trükk on eelmistega võrreldes oluliselt täiendatud ja kaasajastatud, lisatud on koguni üheksa uut peatükki. Õpiku üheksa autorit on õpiku koostamisel lähtunud eelkõige toiduvalmistamise õpetamise vajadustest kutsealases koolituses. Õppimise tõhustamiseks on kõigi 31 peatüki lõpus kordamisküsimused ja harjutusülesanded teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks. Rohkesti vajalikku teavet pakuvad õpiku lisad.

Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.

    Tarne 7-14 tööpäeva

      Hind:23,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      0166382
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2011
      Mõõdud
      270x210
      Leheküljed
      352
      Ribakood
      9789949466382

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga