Otse lehe sisu juurde

Saiad, pirukad, koogid

Kirjastus
Eesti Ajalehed
Autor
Kristi Pitkänen, Anne-Reet Kaldoja
Toimetanud
Ele Ainsoo
Siit raamatust leiad küpsetiste-kookide retsepte, mis valdavalt olid eesti kodudes populaarsed umbes 20-30 aastat tagasi. Sellised lapsepõlve lemmikud nagu kirju koer, kass Arturi kook, pähklid, karamellkook ... Näpuotsaga on juures ka uuemate kookide retsepte, meie laste lapsepõlve lemmikuid: tiramisu, maasika-jogurtitort, pirnikook kondenspiimaga jne.

Et küpsetamine paremini sujuks, on raamatus ka hulganisti nippe ja vihjeid maailma parima koduse koogi küpsetamiseks, toiduainete mahu ja kaalu vahekordade tabel, põhitaignate – biskviit-, mure-, leht- ja keedutaigna – retseptid ning küpsemisajad ja ahjutemperatuurid küpsetamisel. Retseptiraamatut saad ise täiendada. Pane kirja omaenda küpsetamisnipid, küpsetusahju „iseloom”, pere maitse-eelistused jne. Iga retsepti juures on joonestik, kuhu saad välja arvutada oma küpsetusvormi ja sööjate seltskonna suurusele vastavad koostisainete kogused, et miski küpsetamise käigus ei ununeks.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0648712
    Ilmumisaasta
    2011
    Mõõdud
    212x76
    Leheküljed
    112
    Ribakood
    9789949478712
    Toimetanud

    Kategooria Top 10