Otse lehe sisu juurde

Toitlustuse alused. Täiendatud trükk

Kirjastus
Argo TTP OÜ
Autor
Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits
Toitlustusteenust pakuvad väga erinevad ettevõtted alates lasteasutustest ja haiglatest ning lõpetades kiirtoiduettevõtete, turismitalude ja gurmeerestoranidega. Eripärale vaatamata lähtuvad toitlustusteenuse pakkujad aga sarnastest alustest, samalaadsetetest toitumise, toiduainete ja kulinaaria ning toitlustusteeninduse põhitõdedest. Kõik toitlustajad peavad omama põhilist oskusteavet töökorraldusest köögis ja söögisaalis, peamistest töövõtetest, toiduainetest ja nende käitlemisviisidest, erinevatest roogadest ning nende valmistamisest ja serveerimisest. Õpiku eesmärgiks on aidata õppijal mõista toitlustusteenuse olemust ning saada alusteadmisi ja –oskusi toitlustamisest. Tegemist on 2008. aastal ilmunud õpiku teise, oluliselt täiendatud ja kaasajastatud trükiga. Õpik on vastavuses turismi-, toitlustus- ja majutusteeninduse riiklike õppekavadega ning on eelkõige mõeldud nende valdkondade erialade õppijatele. Samuti on see praktiliseks abivahendiks nimetatud valdkondade töötajatele.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0167281
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2014
    Mõõdud
    270x210
    Leheküljed
    216
    Ribakood
    9789949527281

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt