Otse lehe sisu juurde

Toitlustuse alused

Kirjastus
Argo
Autor
Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits
Õpikusse on koondatud olulised baasteadmised toitlustusteenustest ja toitlustusettevõtete tüüpidest, samuti toitumisest, toiduainetest ja jookidest ning menüüde koostamisest ja hindade kalkuleerimisest. Õpik sisaldab peatükke toiduvalmistamise ja toitlustusteeninduse alustest ning töö korraldamisest toitlustusettevõttes. Eraldi peatükid on pühendatud Eesti toidukultuurile ja rahvusköögile ning erinevate rahvaste toidukultuurile. Õpik sisaldab harjutusülesandeid, kordamisküsimusi teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks, terminoloogiasõnastikku ning lisasid ning on mõeldud kasutamiseks majutuse, toitlustuse ja turismi erialade õppijatele, samuti nende valdkondade täiend- ja ümberõppijatele. Õpik on praktiliseks abivahendiks ka toitlustus- ja majutusteenuseid pakkuvate ning turismiettevõtete töötajatele. Õpik on vastavuses 2007. a. Riiklikus Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskuses valminud riiklike õppekavadega.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0168402
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2008
    Mõõdud
    210x270
    Leheküljed
    180
    Ribakood
    9789949438402
    Lisamise aeg
    04.11.2008

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt