Otse lehe sisu juurde

Kama. Eesti rahvustoit

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus AS
Autor
Lia Virkus, Pille Enden
Rõõm on tõdeda, et kama on taas au sisse tõusnud ning leiab üha suuremat kasutust nii koduköögis kui ka pidulikel vastuvõttudel. Rikkalikult kiudaineid, taimseid valke, süsivesikuid ja B-vitamiini sisalduvat kamajahu saab kasutada väga erinevates roogades ‒ nii soolastes kui magusates. Raamatust leiate 30 erinevat lihtsat ja maitsvat kamajahu sisaldavat rooga, lisaks saate lugeda kama ajaloost, tervislikkusest ja sellest, millised sarnased jahusegud on meie lähinaabritel. Raamat on valminud koostöös Tartu Mill AS-iga.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0740281
    Ilmumisaasta
    2015
    Mõõdud
    135x205
    Leheküljed
    80
    Sarjas mitmes
    Ribakood
    9789949390281
    ISBN
    9789949390281

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Muud sama seeria tooted

    Viimati vaadatud