Keskmiselt küps

Verine tervitus toidumaailmale ja kõigile, kes toitu valmistavad
0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Veidi rohkem kui kümne aasta eest kirjutas New Yorgi kokk Anthony Bourdain raamatu sellest, kuidas temast sai kokk – ja mis toimub tipprestoranide köögipoolel. Algselt peamiselt kolleegideringile mõeldud, vihane ja sarkastiline „Avameelselt köögist” (eesti keeles Varrakult 2005 ja 2010) sai aga kogu maailmas bestselleriks ning võimaldas teoks teha autori ammuse unistuse: rännata ümber maailma ja maitsta kõike, mida kusagil söödi. Sellest sai juba uus raamat „Koka rännakud”(eesti keeles Varrakult 2003 ja 2011), aga ka telesaadete sari.

Nüüd vaatab Anthony Bourdain tagasi neile kümnele aastale. „Keskmiselt küps” räägib sellest, mis on muutunud tema elus, New Yorgi kulinaarias ja koguni inimeste toitumisharjumustes. Avanevad mõned vanad saladused ja saavad tuttavaks uusi maitseelamusi pakkuvad kangelased – aga nagu igas muus valdkonnas, tiirlevad ka kokanduses oma lurjused, keda autor ei häbene paljastada.
Toode on läbimüüdud!