Otse lehe sisu juurde

Kodused kastmed

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Pille Enden
Igapäevane toiduvalmistamine on perenaisele pidev peavalu. Mida pakkuda, et kõik saaksid söönuks ja et valmistamisele ei kuluks pool päeva?
Soust ja kartul on eestlasi toitnud ajast aega ja teeb seda tänini. Kaste kartuli, makaronide, riisi või kuskussiga – see on roog, mis täidab kõhud, mida saab soojendada järgmiselgi päeval ning mille valmistamine ei võta liigselt aega.
Raamatus on 52 retsepti koduse kastme valmistamiseks lihast, linnulihast, kalast, subproduktidest ja köögiviljast.

Siit võib leida vanu tuttavaid böfstrooganovi ja guljašši või hakklihasousti, aga ka kastmeid maksast, neerudest või südamest, kergemaid roogi kana- ja kalkunilihast või köögiviljadest ja seentest.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    3004853
    Ilmumisaasta
    2010
    Mõõdud
    165x200
    Leheküljed
    116
    Ribakood
    9789949454853
    Lisamise aeg
    11.09.2010

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt