Kodused kastmed

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Igapäevane toiduvalmistamine on perenaisele pidev peavalu. Mida pakkuda, et kõik saaksid söönuks ja et valmistamisele ei kuluks pool päeva?

Soust ja kartul on eestlasi toitnud ajast aega ja teeb seda tänini. Kaste kartuli, makaronide, riisi või kuskussiga – see on roog, mis täidab kõhud, mida saab soojendada järgmiselgi päeval ning mille valmistamine ei võta liigselt aega.

Raamatus on 52 retsepti koduse kastme valmistamiseks lihast, linnulihast, kalast, subproduktidest ja köögiviljast.



Siit võib leida vanu tuttavaid böfstrooganovi ja guljašši või hakklihasousti, aga ka kastmeid maksast, neerudest või südamest, kergemaid roogi kana- ja kalkunilihast või köögiviljadest ja seentest.
Toode on läbimüüdud!