Otse lehe sisu juurde

Lasanje. 50 ahvatlevat vana ja uut retsepti

Kirjastus
Varrak
Autor
Dwayne Ridgaway
Tõlkinud
Leena Suits
Lasanje on suus sulav vormiroog, mille kihid koosnevad Itaalias pastalehtedest aga Kreekas hoopis baklažaanilõikudest ning seal tuntakse seda toitu moussaka nime all. Kihtide vahele võib panna liha, juurvilju, juustu, ning siin võib juba iga perenaine oma oskusi näidata. Loomulikult võib lasanje olla maitsev argiroog, ent selle võib kerge vaevaga muuta ka millekski eriliseks ja võrratult maitsvaks. Lasanje on suurepärane roog, millega annab loovalt eksperimenteerida kõigil, kes armastavad süüa teha.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0302074
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2006
    Mõõdud
    200x205
    Leheküljed
    128
    Ribakood
    9789985312070
    Lisamise aeg
    08.06.2006
    ISBN
    9985312074
    Tõlkinud

    Kategooria Top 10

    Viimati vaadatud