Maitse füsioloogia

ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast
„Maitse füsioloogia“ on kentsakas raamat toidust, söögist ja joogist, söömiskommetest ja kõigest muust gastronoomiaga seonduvast. Tegu on toidukirjanduse ühe alusteosega, mis ilmus algselt 1825. aastal, kuid on endiselt väga loetud ja tõlgitud raamat. Kuigi raamat kõneleb toidust ja söömisest, ei ole see kokaraamat, vaid üritab pigem entsüklopedisti ambitsiooniga haarata kõike, mis sellesse teemasse üldse puutub: inimese meeltest ja seedesüsteemist alustades, ajaloosündmuste juures peatudes ja tõestisündinud lõbusate ja kurbade lugudega lõpetades. Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755–1826) oli Prantsuse jurist ja poliitik. Eluajal tunti teda just juristi ja ühiskonnategelasena, kuid tänapäeval on tema kõige loetum ja kuulsam teos „Maitse füsioloogia“.
Toode pole saadaval
  • Alapealkiri: ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast
  • Tootekood: 0694765
  • Ribakood: 9789949274765
  • Lisamise aeg: 21.04.2014
  • Autor: Jean Anthelme Brillat-Savarin
  • Kirjastus: Tänapäev
  • Ilmumisaasta: 2014
  • Raamatu formaat: Kõvakaaneline
  • Lehekülgi: 448
  • Mõõdud: 165x240
  • Tõlkinud: Külli Kressa

Viimased kommentaarid

Keskmine hinnang puudub (kokku 0 hindajat)
5 tähte 0
4 tähte 0
3 tähte 0
2 tähte 0
1 täht 0
Jaga oma mõtteid teiste klientidega
Lisan ostukorvi...
Lisan soovikorvi...
Sulge
See väli on kohustuslik.
Palun sisesta 2 või enam tähemäki.
See väli on kohustuslik.
Palun sisesta 2 või enam tähemäki.
First name is not valid.
Vigane email.
E-posti aadress on nõutud.
This email is already registered.
Vigane email.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
Enter a valid password.
Palun sisesta 6 või enam tähemärki.
Please enter 16 or less characters.
Passwords are not same.
Isikukood/reg nr. puudub.
Reg nr. puudub.
Firma nimi puudub.
Selle isiku- või registrikoodiga on konto juba loodud
Vale Eesti isikukood
See väli on kohustuslik.
Birthday field is not valid.
Email, isikukood või salasõna on vale