Otse lehe sisu juurde

Maitseelamused Provence´is

Kirjastus
Varrak
Autor
Ingrid Wikholm
Tõlkinud
Terje Möllits
Toimetanud
Malle Kiirend
Petank, lavendlilõikus ja lambakarjused on Provence´is osa igapäevaelust, niisamuti ka trühvliotsingud, Rooma-aegsed varemed ja puuküttega ahjud. Kuid on üks jutuaine, mis varjutab kõik muu, ja selleks on söömine. Toit etendab igapäevases suhtluses olulist osa – mida söödi, mida hakatakse sööma, toiduvalik turgudel või poodides, head ja halvad restoranid, hooaja esimesed sparglid, pagari baguette´id jne.
See raamat kõneleb Provence´i külluslikest pidusöökidest ja lihtsatest igapäevasuppidest, küüslaugust ja oliiviõlist, puu- ja juurviljadest, veinist ja ürtidest, samuti Provence´i argi- ja tähtpäevadest.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0307216
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2003
    Mõõdud
    235x275
    Leheküljed
    106
    Ribakood
    9789985307212
    Lisamise aeg
    03.10.2003
    ISBN
    9985307216
    Toimetanud

    Kategooria Top 10