Praktiline kulinaaria + CD

Käsiraamatusse on koondatud arvukalt retsepte, mis on testitud ja töökindlad, sobides kasutamiseks nii õppe- kui ka professionaalsetes köökides. Lisaks olulised teadmised tööturvalisusest, esmaabist õnnetusjuhtumite korral, köögitöövahenditest ja köögitöö korraldamisest.

Raamat sisaldab hulgaliselt harjutusülesandeid ja kordamisküsimusi, praktilisi näpunäiteid toiduainete mõõtmiseks ja maitseainete kasutamiseks toiduvalmistamisel. Lisatud on abitabelid roavalmistamise lihtsustamiseks, roogade register retseptide kogu kasutamise hõlbustamiseks.

Raamat on mõeldud kasutamiseks toitlustuse, teeninduse ja hotelliala õppijatele, nende alade täiend- ja ümberõppijatele, samuti toitlustusettevõtete, majutus- ja maaturismiettevõtete töötajatele.

Õppeprotsessis annab parima tulemuse “Praktilise kulinaaria" kasutamine koos õpikuga “Kulinaaria" (koostaja Sirje Rekkor).
Toode pole saadaval

Viimased kommentaarid

Keskmine hinnang puudub (kokku 0 hindajat)
5 tähte 0
4 tähte 0
3 tähte 0
2 tähte 0
1 täht 0
Jaga oma mõtteid teiste klientidega
Lisan ostukorvi...
Lisan soovikorvi...
Sulge
See väli on kohustuslik.
Palun sisesta 2 või enam tähemäki.
See väli on kohustuslik.
Palun sisesta 2 või enam tähemäki.
First name is not valid.
Vigane email.
E-posti aadress on nõutud.
This email is already registered.
Vigane email.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
See väli on kohustuslik.
Enter a valid password.
Palun sisesta 6 või enam tähemärki.
Please enter 16 or less characters.
Passwords are not same.
Isikukood/reg nr. puudub.
Reg nr. puudub.
Firma nimi puudub.
Selle isiku- või registrikoodiga on konto juba loodud
Vale Eesti isikukood
See väli on kohustuslik.
Birthday field is not valid.
Email, isikukood või salasõna on vale