Перейти к содержимому

Hapendamine – see on imelihtne

Publisher
Varrak
Author
Kai Põldvee-Mürk
Editor
Kai Nurmik
Hapendamisel on kuumtöötlemisega võrreldes oma kindel eelis: sel moel hoidistades säilivad kõige paremini viljades olevad mineraalained ja vitamiinid ning nende toiteväärtust tõstavad lisaks veel käärimisel tekkivad ensüümid. Hapendatud toidud on rikkad kasulike probiootikumide poolest, mistõttu aitab nende tarbimine kaasa paremale seedimisele ja tugevdab immuunsüsteemi. Lisaks aitavad hapendatud toidud kehast mürke välja viia. Siit raamatust leiad hulganisti soovitusi, kuidas hapendada nii, et kõik väärtuslik säiliks. Üle viiekümne retsepti, mis annavad inspiratsiooni, mida purki panna, teiste seas ka kimchi ning kombucha retseptid.

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    39915916
    Publisher
    Published At
    2022
    Dimensions
    225x170
    Pages
    140
    EAN
    9789985355916
    Designer

    Популярные товары