IDEE 2/2016

0 из 5
Оценить
Товар распродан!
Uued tuuled!

Kevad on käes ja seekordne IDEE-gi on kantud kevadest. Soojad ilmad ja pikemaks venivad päevad ajavad meeled hajevile ja mõtted uitama, mistõttu on seegi number IDEE-d veidi voolavam ja eklektiline, kuid samas omanäoline ja teistsugune ning ehk isegi veidike ujedam – kirjeldades Jaapani disainer Ryusuke Nanki tegemisi, käies ära looduskaunis Käsmu meremuuseumis, tuues sisse uue kodumaise moetoote Sulgkaal ning portreteerides selle tegijat Anu Ernitsat. Veel külastab IDEE Milano disaininädalat, mille tuhandeid osalejaid oma uue uskumatu disainiga vaatajatele ja külastajatele meelehead pakuvad. Samuti toome välja suurejoonelise ruumimängu ja kuumemad uudised. Ühe tassikese imehead kohvi joob IDEE südalinna uues kohvitoas Björn.
Loomulikult on kevadises numbris ka meie disainileheküljed, mis ikka ja jälle on pühendatud imelisele kodumaisele disainile. Seekord saab näha, mida pakub sünergiline ISEASI, milline näeb välja kuumuses sündinud valgusti Mari Lightilt ning kes teevad tegelikult meie oma elektrilisi jalgrattaid.
Kõik selle võtab keskse galeriiga kokku ja lahti kodumaine fotokunstnik Heikki Leis, tuues meieni oma vaikelu portreed, pannes pildis kokku inimese ja eseme ning nende vastandumise ruumis.

Dagmar Reinolt
peatoimetaja

Товар распродан!