Перейти к содержимому

Liha soolamine ja suitsutamine

Singist ribini

Publisher
Sinisukk
Author
Bernhard Gahm
Translator
Kerstti Kittus
Editor
Viivika Rõuk, Konsultant Virgo Loide
Kui te ei soovi lihatooteid poest osta, vaid eelistate omakasvatatud või teada-tuntud talu loomi, sest teile on tähtis, kuidas neid peeti ja millega söödeti, siis pakub liha soolamine ja suitsutamine teile võimalust valmistada kodus kvaliteetseid toiduaineid. Asjaarmastajast lihameister saab lihatooteid valmistada oma maitse järgi ja kuigi tegemist pole väga levinud hobiga, on see harrastus hea võimalus argistressi maandada. Omavalmistatud lihatoodetega rikastate perekonna toidulauda, loote koju tagavarad ja hoiate raha kokku. Kui lihameistritarkusi on omandatud piisavalt palju, võite sugulasi, sõpru ja kolleege üllatada koduse soolaliha või suitsusingiga.

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    0818813
    Publisher
    Published At
    2012
    Dimensions
    170x235
    Pages
    128
    EAN
    9789949148813
    Translator

    Популярные товары

    Недавно просмотренные