Narva politsei aastatel 1918-1940

0 из 5
Оценить
Доставка 1-3 рабочих дня
19,90 €
Обычная цена: 20,95 €
Наличие в магазинах
"Rohkelt illustreerivate fotodega näidistatud uurimistöö annab ülevaate Narva Politseist enne II maailmasõda. See oli piirkond, kus lahendamist vajavatest probleemidest puudust ei tulnud. Ühiskonda raputanud sündmused ei jätnud puutumata ka Narva politseid. Oma riigi loomine kulges Narvas raskustega ehk isegi raskemalt kui mujal riigis. Täpselt samade probleemidega puutusid igapäevaselt kokku tolleaegsed politsei loojad, puudus oli kõigest ja kõigist, eriti lojaalsetest ametnikest, erinevaid huvigruppe oli palju. Läbi raskuste loodud toimiv süsteem sai järsu lõpu 1940. aastal. Tulid uued, uute väärtustega inimesed, lõhkudes kõik toimiva.

Märkimisväärne on see, et Narva regiooni pole varasemalt sellise põhjalikkusega uuritud. Kindlasti on Narva piirkond sellise uurimistöö jaoks väärt piirkond ning ainest huvitavaks uurimuseks väga palju.

Raamatust saate teada, kuidas toimis politseinike seltsielu ja millised olid puhkamisvõimalused Narva-Jõesuus. Eraldi teemana on ülevaade tolleaegsetest Narva politseijuhtidest ja nende elu lood. Lisaks hulgaliselt ajastu elu- ja olu kirjeldavat informatsiooni, mis kindlasti annab raamatule täiendavat lisaväärtust."
Доставка 1-3 рабочих дня
19,90 €
Обычная цена: 20,95 €
Наличие в магазинах