Перейти к содержимому

Vorsti tegemise raamat

Publisher
Varrak
Author
Kertu Lukas, Ilse Metsamaa, Renee Altrov
Editor
Klaire Kolmann
Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti. Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste. Igaühest võib saada vorstimeister!

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    39918642
    Publisher
    Published At
    2020
    Dimensions
    240x170
    Pages
    160
    EAN
    9789985348642
    Designer

    Популярные товары