Otse lehe sisu juurde

Toiduvalmistamine suurköögis

Kirjastus
Kirjastus Argo
Autor
Sirje Rekkor, Anne Kersna ,Maire Merits, Indrek Kivisalu
Illustreerinud
Marge Pent
Toimetanud
Luule Treufeld
Õpik annab teavet suurköögi töökorraldusest, seadmete ja töövahendite käsitsemisest, menüüde koostamise põhimõtetest, tervislikust toitumisest, suurköögitöö planeerimisest, toidu- ja isikliku hügieeni nõuetest. Samuti käsitletakse kalkuleerimise ja laomajanduse põhimõtteid, roogade serveerimist ja klientide teenindamist. Iga peatüki juures on õppeülesanded õppematerjali kordamiseks ja kinnistamiseks. Raamat sisaldab ligi 100 suurköökides tarvitusel olevat retsepti.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0166153
    Ilmumisaasta
    2010
    Mõõdud
    210x270
    Leheküljed
    270
    Ribakood
    9789949466153
    Lisamise aeg
    03.12.2010
    Illustreerinud
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Viimati vaadatud