Otse lehe sisu juurde

Toit. Mida ja kuidas süüa?

Kirjastus
Ühinenud Ajakirjad
Autor
Mai Maser
Toimetanud
Siiri Lelumees
Raamatust leiab ülevaate teaduspõhistest toiduvalikutest ja erinevate toitude kombineerimise vajadusest igal söögikorral, eriti aga päeva ja nädala jooksul. Ainult selliselt on võimalik toiduga saada kõiki eluks vajalikke valke-rasvu-süsivesikuid ja mikrotoitaineid, kuna need on taimsetes ja loomsetes toiduainetes olemas, aga eri kogustes ja vahekordades. "Toit. Mida ja kuidas süüa?" on lühikokkuvõte toitainete paljususest ja igapäevase toiduvaliku kirevusest. Oluline on teada põhimõtteid ja osata teha sobivaid valikuid nii, et ei peaks igat grammi täpselt arvestama. Organism oma keerukuses tuleb hästi toime, kui õppida teda kuulama ja toetama. Püüdkem ennast hoida harituna ja pikendada mitte eluiga, vaid tervena elatud aastaid! Mai Maser on arst, toitumisteadlane ja Tartu Ülikooli emeriitdotsent. Ta on Toitumisteaduse Seltsi üks rajajatest, Eesti Tervisedenduse Ühingu ja Eesti Akadeemiliste Naiste Ühingu auliige. Dr Maser on aastaid osalenud ka Eesti toitumis- ja liikumissoovituste koostamise töörühmades ja osalenud Eesti parima toiduaine valimise žüriides. Mai Maser on mitmete toitumisalaste raamatute, sealhulgas ka menuki "Kogu pere kokaraamat" autor.
    Tarne 1-3 tööpäeva

      Hind:25,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      41505468
      Ilmumisaasta
      2023
      Mõõdud
      220x165
      Leheküljed
      256
      Ribakood
      9789916715468
      Keel
      Lisamise aeg
      03.03.2023
      Toimetanud

      Kategooria Top 10

      Viimati vaadatud