Otse lehe sisu juurde

Vene köök. Suur pirukaraamat

Kirjastus
TEA
Autor
Oksana Putan
Toimetanud
Marika Tamm
Vene köögi tähtsaks omapäraks on pärmitainast küpsetatud pirukad, küll suured kaetud pirukad – kuljebjaakad, küll väikesed erinevate täidistega pirukad, küll keerusaiad ja saiakesed, küll kuklid ja kakud. Ja kogu see küllus esineb nii soolasel kui ka magusal kujul. Äsja küpsetatud pirukate lõhn on toonud venelaste koju hubasust ja soojust paljude sajandite jooksul ja toob ka täna. Suur pirukaraamat kuulub samasse sarja kui äsja ilmunud Vene köök. Suur kokaraamat. Suur pirukaraamat õpetab, kuidas õigesti valmistada pärmitainast ja kuidas seejärel hästi kerkinud tainast valmistada Vene traditsioonilisi pirukaid. *Suured kaetud pirukad – kulebjaakad *Saiakesed *Kuklid *Kakud *Õlis praetud pirukad – beljašid * Vene lihavõttepühade magusad saiad – kulitšid Iga piruka või saiakese valmistamise viisi on üksikasjaliselt kirjeldatud ning kõiki tööetappe illustreerivad ülevaatlikud ja täpsed fotod, mis teevad pirukate küpsetamise selle kokaraamatu järgi väga lihtsaks. Igast valmis pirukast on lisatud pilt, et oleks selge, milline peab valmistoode välja nägema. Kõik see muudab küpsetamise lihtsaks ja arusaadavaks ka algajaile. Suures pirukaraamatus on autor andnud palju kasulikke nõuandeid ja näpunäiteid, mis aitavad tegijal saada parima tulemuse. Vene köögi pirukad rikastavad oluliselt meie toidulauda ning pakuvad uusi meeldivaid maitseelamusi. Julget proovimist ja uue avastamist!

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    3749914
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2018
    Mõõdud
    280x210
    Leheküljed
    224
    Ribakood
    9789949243914
    Keel
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Viimati vaadatud