2022. aasta taroskoop

Stella Shakti kanaldused / Sinu 2022 aasta taroskoop
0 out of 5
Rate this
Product is sold out!
Väekas abiline terveks aastaks – raamat sisaldab endas:
➢ 2022 numeroloogilist selgitust;
➢ kogu aasta üldmõjude ja põhiliste energiahoovuste tunnetust;
➢ olulisi kuupäevi, mida tasuks sel maagilisel 2022. aastal tähele panna;
➢ retrograadide kuupäevi ja võimalike mõjude kokkuvõtet;
➢ ennustusi igale tähemärgile terveks aastaks aastaaegade kaupa;
➢ mida toob Maagiline vesitiigri aasta igale looma-aasta esindajale;
➢ igaks kuuks väeloomade informatsiooni igale tähemärgile ja energiate tutvustusi, millega neil ajaperioodidel tegemist võib tulla.

Lisaks ka tabelid selle kohta, missugused võivad tulla põhilised suhete õppetunnid eri tähemärkide vahel ning millised on 2022. aasta eduvõtmed igaks kuuks.

Kasutan oma töös eelkõige Veedalikku (india) astroloogia teadmistevaramut, mis on aastatuhandeid vana. Põhiline erinevus võrreldes Lääne süsteemiga, mida on ehk kasulik teada, seisneb oma tähtkuju kuupäevade teadvustamises, mil inimene sündinud on... Veedalik astroloogia on paljuski Lääne astroloogia sarnane, kuid kuna Lääne astroloogia on arvutusvea tõttu (Troopiline süsteem põhineb arvutustel, aga ei vaatle seda, mis otseselt taevas taevakehadega parasjagu toimub) nihkesse läinud, siis võib juhtuda, et su Päiksemärk on tegeliku sünnimomendil planeetide seisu tõttu hoopis muu kui senini oled arvanud!

Tsiteerin Wikipeediat:
Põhimõtteline erinevus nende vahel on sodiaagi mõõtmise viisis. India astroloogia kasutab sideerilist sodiaaki (kinnistähti vaadeldakse liikumatu taustana, mille suhtes mõõdetakse planeetide liikumist), kuna aga lääne astroloogia kasutab troopilist sodiaaki (planeetide liikumise mõõtmise taustaks on Päikese asend kevadise võrdpäevsuse ajal. Selle erinevuse kõige ilmsem tagajärg on see, et kui teisendada troopilist sodiaaki kasutav horoskoop sideerilisse sodiaaki, siis umbes 80% planeetidest liigub eelmisse märki.

Võite ka täheldada, et olen raamatusse välja toonud need kuupäevad, mille kohaselt planeedid ja Päike taevalaotusel koos on veedaliku süsteemi kohaselt. Tähemärk ehk Päiksemärk tuleneb sellest, mis taevapiirkonnas Päike Maa suhtes füüsiliselt parasjagu asub. Ka veedalikus süsteemis kasutatakse arvutamist ja mõnevõrra taandamist (360-kraadine kaart on jaotatud 12 võrdseks 30-kraadiseks osaks) ja tegelikult on mõni konstellatsioon on suurem kui teine, aga siinne süsteem näikse olevat minu tunnetuse kohaselt enam tõene, kui Lääne oma, kui vaadelda ka astronoomilisi aspekte – ehk mis kohas taevakehad päriselt mingil ajahetkel asuvad... Kus planeedid parasjagu sinu sünnihetkel olid ja kus nad praegu on, saate vaadelda näiteks siit: https://theskylive.com/

Siinjuures ma ei hakka vaidlema, kas üks süsteem on õige või mitte! See on põnev, et on mitut moodi maailmanägemus ja igaüks võibki uskuda, mida tahab! Ka minu jaoks oli alguses kummaline mõelda, et kuidas siis sajad tuhanded astroloogid üle maailma sellist "väikest" fakti millekski ei pea, et see, millest nad räägivad, tegelikult taevalaotusel nii ei ole!

Olen tundnud, et selle erinevuse teadvustamisel võib olla aga kogu meie kollektiivsele teadvusele suur mõju. Isiklikult minu elu muutus väga võimsalt ja päevapealt, kui ma 2016 Taani koolis selle kohta õppides enda tegelikku päiksemärki teadvustasin ning seda teemat rohkem süvitsi uurima asusin. See on põnev! Ehk on ka sinul, kallis lugeja, siit üht-teist avardavat avastamist! Võite muidugi lugeda ja vaadata mõlemat süsteemi kõrvuti ja teha ise omad järeldused – usun, et kõigest on midagi õppida!

Raamatu boonuslehelt saate selle kohta lisaks kuulata ja vaadata: inspiratsioonikool.ee/2022-edu
Product is sold out!