Skip to content

Eesti Rahvustoidud. Traditional Estonian Cooking

Publisher
Tulip OÜ
Author
Margit Mikk-Sokk, Ragnar Sokk
Unustamatud hetked hea toiduga on elamused, mis jäävad meiega kogu eluks. Maailmas rännates kogeme me uusi, eksootilisi maitseid, kuid koju jõudes tõdeme taas, et ei ole midagi paremat kodusest Eesti köögist. Milline on õige eesti maitse? Proovi järele, kuidas maitseb sumedal suveõhtul ritsikate laulu saatel värske kartul soola, tilli ja sulavõiga või käredal talveajal seapraad hapukapsaga või verivorst pohlamoosiga. Selles raamatus on Eesti rahvusköögi kullafondi parimad palad. Need, mida tegid meie emad, vanaemad, vanavanaemad ja mida tänaseni palavalt armastatakse. Need on toidud, mis sulavad suus, teevad terveks ja õnnelikuks. Neis on mälestused lapsepõlvest, kodusoojusest, hea toidu naudingutest, pere koosolemise rõõmust.

    Share

    Specification

    SKU
    45375327
    Publisher
    Published At
    2019
    Dimensions
    170x240
    Pages
    128
    EAN
    9789949735327
    Language
    Format

    Top Products

    Samalt autorilt