Skip to content

Garneerimise saladusi

Võtted, mida kasutavad professionaalid

Publisher
Tänapäev
Author
Cara Hobday, Jo Denbury
Translator
Ülli Saar
Selles raamatus on nõuandeid, mille abil iga kodukokk võib valmistada ja kaunilt kujundada üle 75 roa, kasutades selleks garneeringuid, mis on tehtud maitsvatest söödavatest koostisainetest. Raamatus on üheksa osa, mis annavad ammendava ülevaate töövõtete, tarvikute, toiduainete ja kujunduse kohta, mida kasutavad kokad peenemateski restoranides. Üksikasjalikud pildid ja selgesõnalised juhised näitavad, kuidas kasutada magusaid ja soolaseid lisandeid, garneeringuid ja mitmesuguseid serveerimisvõtteid. Ülevaatlikud nimekirjad, nipinurgad ning söödavate lillede ja lehtede tabel näitavad, kuidas on kõige parem kasutada erinevaid garneeriguid, toiduaineid ja tarvikuid.

    Share

    Specification

    SKU
    0699482
    Publisher
    Published At
    2011
    Dimensions
    210x210
    Pages
    176
    EAN
    9789985629482
    Format
    Created At (custom)
    03.02.2011
    Translator

    Top Products

    Recently viewed