Skip to content

Haiuim ja sichuani pipar. Magushapu söömismeenutus Hiinast

Publisher
Tänapäev
Author
Fuchsia Dunlop
Translator
Kreet Volmer
Illustrator
Liis Karu
Auhindadega pärjatud toidukirjanik Fuchsia Dunlop oli esimest korda Hiinas 1994 ja tõotas juba siis, et sööb kõike, mida pakutakse, ükskõik kui võõras või kummaline see poleks. „Mõistsin, et kui tahad vahetut, kohtumist võõra kultuuriga, tuleb oma kookonist vabaneda,“ kirjutab ta. Köitvate memuaaride käigus kirjeldab Fuchsia lugejale oma kasvavat armastust Hiina ja selle toidu vastu, esimesest lummavast kokkupuutest Sichuani provintsi maitsetest rikka köögiga.

    Share

    Specification

    SKU
    0696981
    Publisher
    Published At
    2015
    Dimensions
    143x215
    Pages
    376
    EAN
    9789949276981
    Language
    Format
    Translator
    Illustrator

    Top Products