Skip to content

Hapukapsas pirukasse ja potti

Publisher
Ajakirjade Kirjastus
Author
Andra Kalda
Hapukapsas kui üks Eesti köögi traditsiooniline toiduaine kipub olema talve- ja jõuluaja toit, kuid selle võimsate tervisele kasulike omaduste tõttu võiks hapendatud kapsast tarbida aasta läbi. Hapukapsas on palju vitamiine, see soodustab seedimist, puhastab verd ja hõlbustab toitainete imendumist. Minisarja uuest raamatust leiad retsepte toore ja hautatud hapukapsa kasutamiseks erinevates toitudes. Talvisel ajal kipub pidusöömaaegadest ikka hautatud kapsast üle jääma. Siit leiad ideid nii küpsetiste kui ka argipäevaroogade valmistamiseks, et saaksid ülejäägi maitsvalt ära kasutada. Muide, kapsa hapendamine on imelihtne! Kui korra proovid, siis ilmselt rohkem soovid! Sõsarsarja „100 rooga“ 24. raamat.

    Share

    Specification

    SKU
    0741387
    Published At
    2015
    Dimensions
    205x135
    Pages
    64
    Edition
    EAN
    9789949391387
    Language
    Format
    ISBN
    9789949391387

    Top Products

    Samalt autorilt

    Muud sama seeria tooted

    Recently viewed