Skip to content

Jaapani köök

Publisher
Valgus
Author
Linda Petti
Köögikunst on Jaapanis iidne ja auväärne kunst. Maksimaalset rõhku pannakse seal toitude valmistamisele, minimaalne keeduajale, et värske toiduaine aroom ja maitse säiliksid peaaegu täiuslikud. Jaapani köögile on iseloomulik äärmine mitmekesisus. Looduse rikkalikest andidest kasutatakse kõike, millel on toiteväärtus. Toitude mitmekesisus ja nende oskuslik kombineerimine toiteväärtuse alusel on teinud võimalikuks, et jaapanlased on üks pikima elueaga rahvas maailmas.

    Share

    Specification

    SKU
    0600693
    Publisher
    Published At
    2000
    Dimensions
    150x170
    Pages
    96
    EAN
    4741231004875
    Format
    Created At (custom)
    01.01.2001
    ISBN
    9985680693

    Top Products

    Samalt autorilt