Skip to content

Juudi köök

Publisher
Pegasus
Author
Salmen `Sois
Editor
Terje Vooglaid
Juudi köök kõlab keskmise eestlase kõrvus sama võõralt kui sünagoog ja tundub kauge nagu Iisrael. Tegelikkuses on siin esitatud aga lihtsalt valmivaid roogi, mis on valmistatud taskukohasest toorainest. Need toidud vallutavad oma maitsete ja aroomidega nii kokkajate kui ka sööjate meeli. Tõestuseks on kasvõi asjaolu, et poelettidele ja restoranide menüüdesse on ilmunud erinevates variatsioonides hummus. Pühendunud kokkaja ja koolitajana tuntud Salmen on võtnud eesmärgiks maitsva juudi toiduga võita rohkem südameid kui Aleksander Suur oma impeeriumi hiilgeaegade sõjaretkedel! Toomas Leedu, Kukuu peakokk Koka kutsekvalifikatsiooniga Zeus Holdingu peakokk Salmen Šois on läbinud kulinaarsed õpingud nii Eestis kui ka Iisraelis. Ta on õppinud TTÜ-s rahvusvahelist ärikorraldust ja Audenteses ärijuhtimist ning omab Mainori kaht kõrgharidust isikuteeninduse valdkonnas -- hotellimajanduses ja toitlustusteenuste korralduses. Lisaks toiduvalmistamisele tegeleb ta toidukoolituste korraldamise ja toiduvalmistamise õpetamisega ning peab juudi ja Lähis-Ida köögi tutvustamist oma missiooniks. Autori koduleht www.shois.ee ja www.facebook.com/zeusmenu/

    Share

    Specification

    SKU
    07220326
    Publisher
    Published At
    2017
    Dimensions
    240x165
    Pages
    176
    EAN
    9789949620326
    Language
    Format
    Created At (custom)
    06.10.2017

    Top Products

    Recently viewed