Skip to content

Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat

Publisher
Ersen
Author
Marina ja John Bear, Tanya Zeryck
Mida teha siis, kui avastad, et mõni toit on üle küpsenud, liiga vähe küpsenud, seisnud, kõrbenud, tükkis, soolane, mage, liiga tuline, külmunud, pudrune, liiga kuiv, liiga vesine, liiga vähe kerkinud, vintske, liiga paks, liiga vedel, närtsinud, rasvane, kokku vajunud, müredaks läinud või kinni kleepunud. "Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat" õpetab, kuidas apse parandada, kulinaarseid eksisamme praavitada ja ootamatute olukordadega toime tulla.

    Share

    Specification

    SKU
    0860470
    Publisher
    Published At
    2005
    Dimensions
    130x210
    Pages
    216
    EAN
    9789949120475
    Format
    Created At (custom)
    15.11.2005
    ISBN
    9949120470

    Top Products

    Recently viewed